Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm

Tiden har lätt att förstå,
hur fort den ska gå.
Den säger nej till tidsknussel,
och stannar så att alla hinner
lägga sina livspussel.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 470 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-01-08 09:13



Bookmark and Share


    det var en gång
Hur fan ska jag kunna lägga mitt livspussel

När du som är den viktigaste biten saknas?
2023-08-18

    013
Vila i frid Dan!

Till alla som läser detta så kan jag meddela att Dan gick ur tiden den 12:e Januari 2021.

Jag hoppas att hans dikter kommer att leva kvar länge i alla medmänniskor som läser dom.

Dan kunde sannerligen förmedla skrivandets ädla konst.
2021-01-28

  Lars Hedlin
JA mycket bra där!
2021-01-18

  Anya VIP
Men vilken härlig en. Hej och hå liksom. Snyggt utformad.
2021-01-14

  M.Eta
Bra skrivet, välkommen tillbaka!
2021-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2021-01-08

  bibbi ahrnstedt
Fint, är det så
2021-01-08

  limerick
God analytisk filosofi
om hur tiden står oss bi.
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck