Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sommar

Sommar med sol,
doft av viol,
himmel härligt blå -
en sån sommar hoppas vi få!

Kossor som betar på ängen grön,
björk och lind vid kullens krön.
Barn som leker på stranden,
blommor i trädgårdslanden.

Sommar med sol,
doft av viol,
himmel härligt blå -
en sån sommar hoppas vi få!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-07-05 17:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2019-08-21

    Dan Myrbeck
Jag har även tonsatt den här.
2019-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den har inte varit lika torr som förra året i alla fall...
2019-08-17

  Maj-Lis VIP
Sommarlängtan finns alltid
2019-07-15

  M.Eta
Visst! Det är sommar som den ska vara. Bra beskrivning!
2019-07-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bra rim om önskesommar.
2019-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skriven texta med sommarkänsla!
2019-07-07

  soligajag_1 VIP
Underbar sommar poesi med en Önskan om värme och kärlek!

2019-07-06

  limerick
Härlig sommarpoesi.

2019-07-06

  Maria Sundelin VIP
Sommaren är en dröm
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck