Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge och få det är ju så

Det är fint att få
men underbart att få ge

Det är lätt att glömma bort
men lycka kan vara att se någon  annan le

Det värmer gott i själen
att ge till någon som inte förväntar sig att få

Göra något utan egen vinning
kan skapa mersmak också

 

 

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-12 18:38



Bookmark and Share


  PPQ
så sant så sant bra skrivet
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP