Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus på stranden

Vi kan flyga
åt helvete
och tillbaka

Rena
hjärnan med sprit
och magen dagen efter

Vi kan
titta på alla
avsnitt av Big Brother
och sedan undra
om man borde skaffa sig ett eget liv,
vi är ju trots allt inte inspärrade
i ett hus
med kamerakåta
ytligheter

Vi kan ta
ketchup
på bruna bönor
och fläsk
till tröst

Vi kan
drömma
på dagen
och
vara sömnlösa på natten

Vi kan skratta
fast att vi vill gråta
knulla fast vi vill älska

Ja vi kan göra
det mesta
från olika vinklar sett

Men man kan ochså
göra ingenting
på grund
av
strandad vinter




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:26



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Ingentinget: Vår tryggaste sysselsättning.
2006-02-24

  Hans w-art Westlund VIP
ja du ola. det blir inte mycket bättre än så.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan