Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmodligen

Det kommer en dag
då vin inte längre är viktigt

Då tankar släpper sitt flöde
av virvelvindar vackra

Då trycket i bröstet
består av en vacker bukett

och då morgonen är en lugn gata
och inte en strid

Det kommer en dag
då det sagda inte är en osanning

Och då tårar är av lust




Fri vers av Virvelvinda
Läst 140 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-14 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagarna som finns, så bra dikt om dom
2013-08-25

  Judas Ekholm VIP
Bra driv, utopiskt innehåll... klart bra!
2013-05-10

  SatansSon VIP
inte så tokigt.
2013-03-15

  Lars Hedlin
Känner en längtan i orden !
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda