Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättring -- på G!


Evigheten har gråtit ut


Evigheten har gråtit ut,
torkar just bort tårarna
och mornar sig i det
första gryningsljuset
och hoppas att
den nya dagen
blir bättre.

Än - den gamla var!















Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-15 01:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Var dag är ny...hoppfullt...
2013-03-15

    ej medlem längre
Hoppfullt stark!
2013-03-15

    ej medlem längre
Jag tycker att din dikt när en sådan skön balansgång mellan verklighet och sanning så skriv mera skriv kära du
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf