Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, sex-slav har jag, nog, inte varit!!


Prövning


-"Snälla, jag vill inte förlora
min Sexualia!
Mitt Sköte kippar efter andan;
-Vart går orgasmerna?!"

-"Till Folket", utropar Påven från
Vatikanens balkong.
Hans röst förstärkt i en megafon:-
-"...från Jungfrun av Orleans!"

-"Det verkar va´ ett högt uppställt krav!
Är det hon som bjuder?"
-"Hon är blott förmedlare av
Gud!", högt rösten ljuder.

-"Men, jag, då,---de -o-, jag skulle haft!?
Vem rycker dem från mig?!"
-"Det är Satan som suger din kraft.
För Gud vill pröva dig!"

Jag minns Big Bang, - 'den stora smällen',--
då ur Nirvana vår
Värld föddes för 6.000 år sen;
Ja, tänk - vad tiden går!

De sa något om Ödlornas tid.
Det var blott reliker --
bl.a., redan från Paradis,
som snotts från Antiker.

Sjunde Himlen tronar upp sig, hög;
-När skall bubblan spricka?
Får jag något för allt det jag sög?
Duger det att slicka?

Jag passar ej att 'gå på gatan',--
-- tror ej jag behöver!
Men hatar att offra åt Satan!
-"Har Jeanne något över??"






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-15 06:13



Bookmark and Share


  mysing
fantastisk!!
2013-03-15

  SatansSon VIP
kanske inte den bästa du skrivit. ¨jeanne dárc hade förmågor utöver det vanliga. sett några filmer om henne den ena bättre än den andra. kungen gjorde henne 17 år gammal tilll överbefälhavare över armén efter några timars samtsal. hon kände igen honmom i filkmängden fadt än en annnan person satt på tron och han klätt sig ¨normalt.
2013-03-15

    ej medlem längre
Wow! Vilken explosion av vår tids bilder!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf