Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt gemensamma ansvar

Vara förälder är inte lätt
även om intuitionen är att göra rätt
så kan det bli fel på många sätt

Döm dig inte så hårt
att vara förälder kan vara svårt
vi är alla delaktiga då samhällsansvaret är vårt

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-17 11:51



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Bra rimmat!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP