Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Facebook är en tävling som aldrig låter någon gå i mål. Så jag vart lite bitter i stället.


Facebook-HAT

Ditt dumma jävla flockdjur,
hur är det egentligen
tänkt att nå dig med en lur.
Om för alla visa offentligen?

Att det står till med allt här,
mellan roliga bilder och skit
när ingen bryr sig om du är kär.
Med dem på partyt som drar dit?

På festen med dans utan tumme,
utan fingrar och självkontroll
på din dumma vidriga unge.
Som leker barnsligt charmtroll?

Och redan borde förstå att,
med din studerande look
så skiter vi i din studenthatt.
För jag hatar ditt jävla Facebook?



Svar JA!
Det kan du skriva upp nånstans att jag gör!


*gilla* - vårt satans idioti...




Bunden vers (Rim) av H.C.B
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-18 00:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fb är en genomskinlig filt, som folk tror att de kan gömma sig under och samtidigt *gilla* och tycka, utan att våga visa sitt riktiga ansikte. Näthatet är den nya mobbingen, otäckt
2013-03-24

  mare VIP
Håller med dig,
många patetiska människor
som "svansar omkring"
"titta på mig, snälla se
vad jag gör, äter, älskar, sover o.s.v.
gör vi inte alla det?!?
Facebook är en masspsykos
på gott och ont..
2013-03-21

  Suss Petersson
Nej nej nej...nu protesterar jag högt. Facebook är faktiskt helt okej .
Jag bor 25 mil från där jag är uppvuxen och hargenom facebook hittat många av mina gamla vänner och kan ha en otvingad kontakt med varandra. Vi serlite hur alla har det men behöver inte prata och skriva....ja ger Facebook tummen upp!
2013-03-18

  mysing
det rosa skimrade livet
i en egen liten bubbla
som ingen egentligen ser...

2013-03-18

  Marianne Räf
Grekiska för mig,
jag är ny
på datorer.
2013-03-18

  H.C.B
Facebook är en tävling som aldrig låter någon gå i mål. Så jag vart lite bitter i stället.
2013-03-18

  Angel of love
Förstår din ilska, men man behöver ju inte läsa eller ha det ;)
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B