Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flognmansk vers.


Mars?

 

Småspikarna slås
hårt in i huden. 

Är det så här det ska vara?
Värnlöst möter jag den
ansikte mot ansikte.
Kommer våren igen?
Nu bara väta, spik, kyla. 

De kallar det för
kramsnö. Jo, pyttsan.

 

 

 

 

 

 

55 8aba8 55

hingouthing

 




Bunden vers av Stefan Albrektsson
Läst 335 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-18 14:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-03-19

    ej medlem längre
"pyttsan"
Bra beskrivning på att denna vinter har gjort att man tar det ... personligt!

2013-03-19

  Jordgubbsodlare

Aprilväder? ;)
2013-03-18

    ej medlem längre
En härlig text!
2013-03-18

  Jaseph
Jag vet inte varför. Men jag gillar vintern.
Kanske för att jag var liten på 60-talet.
Jag börjar känna igen mig nu. Vintrarna
är kalla och ganska långa. När det sen
blir vår. Då är det skönt.
2013-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man verkligen undra...eller är vi bara i januari...???
2013-03-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra! mycket kan vi inte göra ...bara klaga...och vänta...och glädja sig över de vackra tulpanerna i affären;) Gillar din text!
2013-03-18

    Max Poisé
Kul!
2013-03-18

    ej medlem längre
man får vara arg på vädret. dumma vår, var är du? fritt fram! jamenkomigendårå! bra stefan!
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson