Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden, den går...


Klockor



De gröna träden,
glittrande i solens sken,
det rosa solkiga lapptäcket
samt de blå lerduvorna
på fönsterkarmen har
överlevt klockor,
som ej finns mer, -
- blott som reflexer
i minnet, tanken.

Ändå, finns tiden
kvar; den skall
överleva dessa träds,
lapptäckets och
lerduvornas uppenbarelser
och den skruvar upp
nya klockor, som
visar på att den
fortfarande går.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 18:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra att tiden går fort.
2013-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tiden fortsätter oavsett vad som händer...
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf