Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Användas, - till vad?



Gudabelätet, den
hyllade guldkalven -
fyllde väl sin funktion, -
- höll folket kvar i Tron.

Kartan kräver ljus på
ytan; utan syn så
hitta man Ingenstans,
fast vägbeskrivning fanns.

Mina fingrar och tår,
näsa, mun och könshår;
Om ej för EGET rov -
- så till för VEMS behov?

Man undrar vad för kärt
Ändamål det är värt
å leve tills man dör, -
- vad just JAG är bra för.

Liksom fetischisten,
som fått om bakfoten
mänskliga Aspekter,
skäms över defekter.









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf