Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka rosor

Det ramlar rosa lockar nedför din ryggrad
De kittlar och kysser huden försiktigt så försiktigt
De slingrar nät mellan mina fingrar
De doftar du och du och du och du
Och du doftar som natten
Du sitter bredvid
som John Blund med sömnen i håret
och huden
som doftar som natten




Fri vers av orcinus orca
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-20 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcinus orca