Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömsk

inga dagar går mig förbi
utan att jag
glömmer dem
riktigt jävla ordentligt
för inga dagar har några hundöron
inga dagar är röda dagar
så alla dagar går mig förbi
och det gör mig det samma




Fri vers av orcinus orca
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-05-23 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcinus orca