Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös

utan klockan vad skulle vi ta oss till
utan klockan
när vi sitter i
mänsklighetens största last
på frånvarons stickande fingrar
utan känslan av
kontext
ett mätbart liv
när vi sitter i rastlös hunger
med klockan
en narr
Min urbotligt tråkiga narr
En låtsaskompis





Fri vers av orcinus orca
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcinus orca