Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning


Ljuset i balans
vinter och vår i otakt
snörök i östvind




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-20 11:32



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Väl haikat om denna tid!
2013-03-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättefint haiku! Så levande och kontrastrik...mellan ljuset och årstiderna..
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fin och talande haiku...
2013-03-20

  Anya VIP
Jättefin, tycker särskilt om sista raden.
2013-03-20

    ej medlem längre
bra haiku!!!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP