Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min analvibrator vibrerar skönt



Min analvibrator vibrerar skönt

Snart är det vår och gräset blir grönt


Underbart att massera prostata

Bara njuta, slippa behöva prata


Gröna himlar öppnar sej, exploderar för mej

Jag och min vibrator, skönt att inte ha nån tjej


Jag är superkreativ, men har dåligt med ork

Tvättar kalsonger för hand som hänger på tork


Joni Mitchell ~ Blue, och en härlig känsla i min anal

Sjunker sen ner i drömmarnas lycka som är total!



 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
imponerande.
2013-03-23

  Suzy med punkterna
Grattis är väl egentligen det enda att säga till "diktjaget"
2013-03-20

  Angel of love
Skön text...,
2013-03-20

    ej medlem längre
VARNING!

Inte "bruna bönor" bara, då får kattkräket sätta livet till!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP