Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20130321 - Manipulation & kärlekshat

Min hjärna klyver sig likt en äkta schizofren och balansen börjar urarta.
Han får mina nerver att vrida sig smärtsamt i både aggression och ren kärlek.
Starka känslor med totala motsatser får mitt pannben att långsamt börja banka av missnöje.
Han framkallar både en sorts oförklarlig vrede ur mig men samtidigt en känsla av åtrå.
”Är det ett omedvetet eller medvetet val han gör?”
Jag får en svag känsla av manipulation inuti mitt huvud som skrämmer mig själv.
Hur man kan känna sådan frustration och aggression för en människa man älskar är en fråga jag gärna vill ha svar på.
Jag avslutade allting mot min vilja men undermedvetet visste jag att jag var tvungen.




Fri vers (Prosapoesi) av Nattramn
Läst 462 gånger
Publicerad 2013-03-21 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattramn
Nattramn