Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop efter kärleken.

Min älskade

var finns du
var gömmer du dig
var är dina ord
som ska väcka mig
ur min dröm
och göra den sann?

Åh min älskade

längtar efter
din kärlek
tystheten
är som tortyr
varför
låter du mig lida?

Hör min röst ropa:
-ÄLSKADE!

svara då...
säg någonting
ropa till mig
låt mig finna dig
-Väck mig!


Låt mig få älska dig!




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-21 15:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...
2013-04-04

    ej medlem längre
Mjuk text och en drömsk bild !!!
2013-03-21

  Lars Hedlin
Underbart skaldat..berörs vackert inom ,) APPLÅD och KRAM
2013-03-21

  L97
fint skrivit!!! :)
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson