Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slummersyner.


I dvala



I rökarna
glimmar en
frostros som
återbildats
ur höstar
för längesen.

Min mans mun
andas över
näckrosbladen
och sömnen
kommer seglande
in i viken.

Min vän, du drömmer
om liljevita
prinsessor från
en blå dynasti
i en fjärran
tid.

Deras reliker
har skingrats
som sand
för vinden och
klänningarnas trådar
är djupt nere i jorden.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 03:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En enastående spiral av magiska bilder!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf