Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 21 mars: Gratis kondomer till elvaåringar


Oj Oj Oj jag får huvudvärk

Oj Oj Oj jag får huvudvärk
vilket räddningsverk
Rädda elvaåringar från Klamydia
de har knappt slutat dia

Nu ska de lära sig att knulla
det nya sättet att gulla
Kondomer i stället för teddybjörnar
vill vi få pedofilerna att jubla

Jag håller med anmälaren av norrlandstingen
att erbjuda elvaåringar kondomer är inte av ordningen
Sexuella aktivitetet i den åldern är inte vettigt
när vuxna talar om det, som om det vore vanligt, blir det knepigt

Som att bekräfta
och berätta
Ha sex är du tillräckligt stor för
men sätt på kondomen därför




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-22 06:32



Bookmark and Share


  H.C.B
Gratis kondomer, men det är väl bra. Dom håller ju bra mycket bättre än vanliga vattenballonger? Kommer den barnsäkra paketeringen också att bytas ut? Nä, tacka vet jag muslimerna och deras preventivmedel, mus-lim.
2013-03-22

    ej medlem längre
Det ena blir värre än det andra,snart kan vad som helst hända. Stackars barn som inte får vara barn.
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP