Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara i varat

Mina minnen är mina fiender.
Det finns så många ekon.
Spyr slocknade lampor.

En djupmörk rymd.
På asfalten
under mina skor.
Känslor och skymning.
Leker med orden:
Synd och döden.

Men jag vet,
att solen skiner ändå.
I alla väder.
Där på
ovansidan
av såren.

Vaken i detta.
Lever
i och med,
livets musik.

Har famlat efter vindarna.
Dem som viskar och gror.
Utgångspunkter...

I en viss verklighet.
Dörren öppnas
och dagen säger: Du!
Du dimtäckta sak.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-25 19:26



Bookmark and Share


    99knivesinside
"Du dimtäckta sak"<3
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP