Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig få gråta


sorg

Låt mig få gråta - det gör så ont
Be mig inte glömma - det vore att förneka
Säg aldig att tiden läker såren - skorpan rivs lätt upp.
Be mig inte vara stark - jag har förlorat allt.
Hjälp mig att hitta meningen - jag finner ingen.
Säg inte att du förstår - om du aldrig själv drabbats.
Ord är överflödiga - räck bara ut en hand.

se mig....




Övriga genrer av muffins
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-02-24 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins