Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maximal hastighet

Vi kör i 250km i timmen
Bromsen är sönder men det gör ingenting
Egentligen kan jag inte köra bil
Jag har aldrig lärt mig
Har bara kört runt runt en parkeringsplats
en gång för längesen

Att våga tappa kontrollen
Att släppa allting
Att skrika vårskriket mitt i stan fastän det
inte ens är vår och fastän våra röster knappt håller och
det låter falskt

Men vi är stämda som de
vackraste av fioler

Bilar tutar och människor pekar finger
och svär men vi bara åker förbi i
maximal hastiget och
vinkar glatt




Fri vers av Rainbowarrior
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-26 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainbowarrior
Rainbowarrior