Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränker staden


Jag går ut på gatorna ut i den

tomhet som ofta förväxlas med

ångesten som växer

i magen sipprar ut över de slingrande vägarna

forsar fram och dränker

boskap

barnfamiljer

kärlek

och

förtvivlan




Fri vers av Rainbowarrior
Läst 69 gånger
Publicerad 2013-03-26 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainbowarrior
Rainbowarrior