Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Så många veckor av väntan
jag stått bredvid.
Tittat, ej förstått.

Med min egen väntan och saknad
har jag nu förstått din ensamhet.

Och kärlek.




Fri vers av MaFilda
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-02-24 21:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En vacker liten dikt...en aning sorgsen men mycket vacker..poesi ur själens längtan...
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda