Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsstygnsbroderi

Förtroliga härd
Bevittnar din färd
Ur backspegelns vrå
Med dalande drömmar
Din kärlek på tå
Ur vävens bravur
Att sy utan sömmar
En kvinnans natur




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-28 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller