Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

män och djur

vandringstafflet friseras av vinden
min bästa vän slickar och naffsar på pinnen
solen skiner på hans håriga kropp
han blottar sitt anus framför mig på stigen
hans blick säger gå men jag tänker stopp

bajspåsarna är slut igen




Bunden vers (Rim) av ringmuskelmarodören
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-28 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören