Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän Dandelion har inte råd att vara stödmedlem så jag låter honom publicera en text här på mitt konto, hoppas att redaktionen tycker det är OK.


ÖPPNA

 

GNISTRA

VINTERFÅGEL

I SOL

I SNÖ

FRÖ

SLUKA

ÖPPNA

SLUKA

FRÖ

I REGN

I SOL

SOMMARFÅGEL

SPRUDLA

 

(dandillion i vänskap)

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 22:37



Bookmark and Share


  marie-helene
Så fint skrivet Johan,applåd!
2013-03-29

    ej medlem längre
Väldigt fin med sparsmakade och välplacerade ord. Gillar mycket.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP