Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster kan berika

Kontraster kan berika
och de kan utveckling ge

Du avgör själv hur du väljer
på en situation att se

Välj att det ska vara lärande
en utveckling i ditt liv

Förhoppningsvis blir du allt klokare
kliv efter kliv

 

 

© Angela Bohlin




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-29 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP