Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andlig kämpasång.


Befrielse


Hoppar, rusar runt i ekorrhjulet.
Dagsljuset håller på å skumma till
Gröna ängder breder ut sig för mig.

Kommer jag någonsin bort från Strulet,
som härjar i min värld, fast jag ej vill
och river upp gamla sår och har sig!

Vill göra som jag själv vill med mitt liv
Ej låta mig nöjas med som det är.
Inte följa Maktens Instruktioner!

Istället, belysas av Stjärnan vit
och verka och handla som den mig lär,
i undersköna Revelationer.

Känner hur ljuset blandas med mitt blod -
och hur syret kysser mina lungor.
Jag tänker på alla mina kära.

Det gäller att uppbringa kraft och mod.
Ljuvliga änglar i rymden sjunger.
Jag vet att: -Befrielsen är nära!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 19:55



Bookmark and Share


  mysing
en befrielse att läsa, änglarna sjunger ljuvligt för dig
min vän, de ger dig kraften till dina dikter.. kram
2013-04-01

    ej medlem längre
"Känner hur ljuset blandas med mitt blod -
och hur syret kysser mina lungor.
Jag tänker på alla mina kära."
Oerhörd positivitet och livsvilja!
2013-03-30

  Tarantaran
Den här dikten är litet som
en revelation i sig..även om
jag alltid tänker på Uppenbarelse-
boken i samband med det ordet:
The Revelation of St. John the
Divine.
..syret kysser lungor..
ljuset blandas med blodet..
ljuvliga änglar i rymden
sjunger om befrielsen
nära..är inte det en
vacker uppenbarelse..
låter himla härligt
2013-03-29

  SatansSon VIP
bra med din rubb ning. den ger starka dikter. som den här.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf