Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle vara kul att skriva antingen en thriller som en roman eller en serie thrilliga noveller.


Något litet om spänning




Thrillern som sådan har den svagheten att den ofta avslutas med ett så kallat gott slut. En antiklimax. Den bästa sortens thriller borde därför vara av den sorten som gör att upplösningen slutar i det godas möjliga nederlag. Då fortsätter läsaren att spinna vidare på berättelsen. Så slutar också en del böcker och filmer, noveller eller pjäser. Ofullkomligheten speglas i den traditionella deckaren eller thrillern av att de vilka är till för att axla hjältens mantel, är ofullkomliga som individer, människor. I sina egna liv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP