Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det har jag i så fall missat...

Biskop Tuulikki Koivunen Bylund kräver i en debattartikel i Sundsvalls Tidning - tillsammans med sex andra debattörer - att "avvecklingen av kärnkraften påbörjas omedelbart".

Övriga debattörer presenteras under artikeln som representanter för organisationer som "nätverket Kärnkraftsfritt Bottenviken", "Kvinnor Mot Atomkraft" osv, och politiska partier som Mp och V.

Helt logiskt och relevant i sammanhanget.

Koivunen Bylund anges som biskop för Härnösands stift. Representerandes Svenska kyrkan, med andra ord.

Är detta ok? Har Svenska Kyrkan en officiell hållning i kärnkraftsfrågan?

Det har jag i så fall missat...


http://www.hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 211 gånger
Publicerad 2013-03-29 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund