Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla MISSHANDLADE kvinnor därute.




Hans fru ville så gärna åka till medelhavet

Själv så vägrade han och bosatte sej på travet


Han dyrkade sin hustrus anal

I sängen var han jobbigt teatral

Om hustrun vägrade att "sexa"

Så slog han henne hårt som en läxa

Deras äktenskap var en obskrivlig misär

Men han hävdade bestämt att han var kär


Han älskade att se henne lida i plågor

Och vägrade att svara på hennes frågor


Men nån slog hos socialen och polisen larm

När han hade knullat sönder hennes ändtarm


Han var en utstuderad och grym psykopat

Som var höt på sitt fruktansvärda hat


Idag så sitter han bakom lås och bom

Isolerad och ödmjukare på en lång dom


Kvinnor, var försiktiga med vilka män ni väljer

Ryt ifrån, istället för all den skit ni dagligen sväljer


Ni är värda att bli älskade bortom allt vett och sans

Det är aldrig för sent att bejaka livet och ge det en chans.

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 02:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Viktigt ämne du tar upp. Tyvärr så stannar alltför många kvinnor kvar i förhållanden där de blir misshandlade och utsatta för andra grymheter. Det är då så viktigt att samhället kan ge dessa individer stöd och trygghet och att de kan få hemlig identitet om de skall kunna lämna dock och kunna börja om, ty annars kan det ändock riskera att gå riktigt illa. Bra iallafall att denne person som var skyldig fick sitt straff!
2013-03-30

  Människa
Vilken tur att det även finns män som du, som kan säga åt oss kvinnor vad vi ska göra utan att slå oss efteråt. Variation är nyttigt, liksom.
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP