Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ingenting ska jag lämna

aldrig har jag funnits hos dig

du ska inte minnas mig

Ingen ska kunna se
att jag har funnits där

När vi träffas
någon gång

ska du se på mig
med tunna genomskinliga ögon

som när man hälsar
på postkassörskan




Fri vers av Evawe
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-25 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evawe