Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ljuset
det inre glödande

sätter jag som en sköld
framför min egen ondska

Ljuset är så bländande
så starkt

leder mig

Mer o mer
ser jag stigen jag vandrar




Fri vers av Evawe
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-02-25 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evawe