Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska livet

Så dödar de kärleken
men sin linje
sin misstro
och sina rädslor

de styrande
med sina pekpinnar
stupstockar
och konstiga krav

ja så dödar man
kärleken
sår frön
och förgör

splittra de enade
brännmärk
sätt i synd
skräm mänskligheten

på flykten

se hur rädd du är
så rädd att du lyssnar
hör
och tror

med böjd nacke
lydigt formad
säg inte emot
tänk på dig själv

ge dem din röst
så får du tröst
en skattesänkning här
och en där

utan att ni ser det som sker
dör kärleken, finns inte mer




Fri vers av Tro ja de
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-31 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de