Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är du

Du är blomman i mitt liv
ständigt blomstrande
ståtlig och färgstark

Du är grunden i mitt liv
ständigt rakryggad
trygg och stabil

Du är kraften i mitt liv
ständigt närvarande
fysiskt och själsligt

Du är min kärlek
som jag vårdar
mycket ömt...

... tack för att du finns, Björn




Fri vers av AjBi
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-01 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi