Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd morgon

Måndagen är
röd och natten har
haft sin chans

Solsen strålar genom persiennen
och målar mina
fingrar gula

Kaffet
är svart
i en vit kopp
min kropp
känner igen
effekten

Det finns saker
jag måste göra
och saker jag vill




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 09:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du målar en fin bild med lugna eftertänksamma ord
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan