Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var längesen jag skrev, det går inte bara. Inte nu heller egentligen, men jag måste få göra det - ändå.


Om ni ville veta.

Ni frågar aldrig
så jag är tyst

Ingen vill höra om någon annans pojkvän
jag förstår nu
att eran svartsjuka
väger tyngre än min lycka

Men om ni skulle vilja veta
skulle jag berättat hur
han får mig att slappna av

jag skulle berätta om
hur monster försvinner
om hur ångesten gömmer sig
varje gång han ser på mig, så där

jag skulle berätta om
vilken tönt han är
som leker att han är fem år
varje gång han inte får som han vill

jag skulle berätta om
att jag nästan (inte alls) vinner på brottning
att han skrattar åt mina skämt
hur jag bara mår bra

jag skulle berätta om
hur vi växer i varandras ögon
om hur han sjunger mig till sömns
att jag sover som ett litet barn

jag skulle berätta om
om hur han ser hela mig
älskar hela mig
om hur han får mig att älska mig själv

jag skulle berätta om
hur tid slutar existera
att jag börjar andas
hur jag vågar leva

Om ni skulle bry er ens det minsta lilla
Skulle ni veta hur bra han är för mig
Hur bra jag faktiskt mår nu för tiden

och jag, jag skulle behöva få berätta det ibland.




Fri vers av eldkastare
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-02 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Bo Himmelsbåge.
2014-11-04

  Bo Himmelsbåge
Underbar pojkvän Du har ...! ... som får Dig att leva ... önskar att flera hade en sådan ...
2013-07-14

  Nina.H
Sån härlig känsla du förmedlar, att
du har hittat någon som ger dig
allt, det borde alla glädjas åt, inte tvärtom.
Vackert skrivet!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare