Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvarleva


Inför det oundvikliga

överlämnade du

din kropp

till jorden,

utan protester.

Otröstligt

bad jag dig

att åtminstone

"spöka" för mig.

Du gav mig

villigt

ett sista leende.

När skrattet

bubblar inom mig,

vet jag

- att du

är här








Fri vers av novembersol VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP