Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser båten

Sotöga
dina nätter
faller in
i mörker

Fyren
på det stormande
havet
är den sista
cigaretten i paketet

Gula naglar
runt
en trasig livboj

Det skålar
vi för
sotöga




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-02 20:35



Bookmark and Share


  aol
den tykte jag om, berördes fint,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan