Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva efter läsningen av en text av Catharina Edin.


Dagens rick 2013 07 14






Jaget såg en enda gång
något som skänkte hjärtat en sång
tvenne figurer som stöpta i sand
de låg i vattnets bryn intill land
kanske var de av lera bland tång




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 11:42



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Skulle kunna utökas och bli epik korsad med limerick.
2013-07-16

    Jane S VIP
Åh, vacker som bara den! *Applåder*
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP