Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/4 namnsdagslimerick till Ferdinand och Nanna, av anakreon, inspirerade till ricken.


Kritik på en text (883) Sexig gymnastik






Den som vill göra sex till fabrik
kräver såväl övning som statistik
på det viset ökar kunskapens nit
om man bara älskar med flit
liksom i längtan efter barnaskrik




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-05 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP