Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4/4 Namnsdagslimerick till Lili och Marlene, av anakreon, inspirerade till ricken.


Kritik på en text (1011) Huvudsaklig kritik









När det kommer till just kroppen
torde det annars vara knoppen
som försäkring skulle bra av må
särskilt cellerna de små grå
som sväller hjärnan till sista droppen




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-17 12:03



Bookmark and Share


  figurett
Byggfel?
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP