Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljud

En hackspett trummar
vimlig fluga surrar runt
bomklockor klingar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-04 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin vårbild du målar här!
2013-04-11

  Njord
Så ser de första tecnen på vår ut. Jättefin haiku!
2013-04-05

  Lena K Nilsson VIP
Kan höra precis!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP