Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Konstigt att ingenting
kan bli ett helhetsintryck
som om
att man har smakat
utan att äta

Jag har fått en släng
av
slangbellsfrihet,
jag plockar det
från hjärnan
och skjuter
till tonerna av
free Ola Rydberg

Nu ska jag gå ut
och fylla
mitt
tomrum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-02-25 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan