Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödtid

så slutade våra dagar
med dig med mig
stilla sida vid sida

med månen med solen
med stjärnorna avslocknade

på himlen svart stoft
tillsammans mot evigheten

tiden tickade
klockan slog
inget rörde hörde sågs

metaforiskt regn
på en mark som ej finns mer
vid tidens ände
alltings slut

där slutade våra dagar
vi en ensam sort
levande varelser
i en allt för stor och outforskad värld

 

© 2013 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-04-05 00:02



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint den berörde
2013-04-10

  Mia Popiana
Gillar rytmen...
2013-04-10

  Ninananonia VIP
" Vi en ensam sort..." så fin dikt.. berör..
2013-04-09

  Millan1
Den tyckte jag mycket om.
Bra skaldat!
2013-04-07

  Fröken Stork
Fin melodi genom hela och den säger alldeles lagom mycket. Fin!
2013-04-05

  Stefan Albrektsson
Vilken mäktig text!
Jag får bilder från en av mina favoritböcker vid läsningen: George MacDonald "Lilith" (Läs! finns på svenska, men hopplöst svår att få tag på...). Applåder!
2013-04-05

  Ninananonia VIP
Den väcker tankar inom..
2013-04-05

  kerstin skriver VIP
jå å, men C har ju rätt! titeln passar. men ta bort ingressen :)
2013-04-05

  catharina.jerbo VIP
jag tycker titeln passar jättebra!
2013-04-05

  kerstin skriver VIP
"all tid" kanske som titel (eller "samtid") och ta bort ingressen.
texten: som en sorgsam resa i parallella universum?
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP