Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig nu när jag har iPhone 5?

Jag är fet på insidan
tror jag
Det är sånt som händer när man äter chips i sängen om nätterna
Jag hoppas inte du tycker det är äckligt
hoppas det inte spelar någon roll för dig
för någon gång vill jag inte ha påsen med chips där bredvid mig i sängen
för någon gång kanske det kan vara du
Jag ska ändra mig
har rensat i garderoben
köpt nya grejer och fått en iPhone 5
Om det låter bra
är det bara att komma och ta
Mig?




Fri vers av lisalind
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 19:51



Bookmark and Share


  Majalis
Denna fick mig att le. Tack!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lisalind
lisalind