Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagen den 3 mars

Lördagen den 3 mars var någons födelsedag
dagen någon gifte sig
dagen någon föddes & någon dog
Lördagen den 3 mars var dagen då vi svor
sa dom där orättvisa sakerna till varandra
Lördagen den 3 mars var för en vecka sen
Det har inte gått en dag som jag inte tänkt på dig sen dess
Har inte kunnat tänka klart, kunnat skratta eller vara den människan som du får mig att bli
Nu är det fortfarande lördag när jag går hem till dig i mörkret
Jag har druckit, mycket
men jag är mer fokuserad än jag någonsin varit i livet mitt
Jag ringer på
Du öppnar dörren och står där stilla, tyst, med blanka ögon
Jag står där lika tyst och tårögd
Plötsligt omfamnar du mig och vi står där i kylan,
på din trapp,
vid din dörr
en lördag som hunnit bli till söndag




Fri vers av lisalind
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisalind
lisalind